Smyckenonline.eu

Det första projektet jag tänkte skriva om är smyckenonline.eu. Webbplatsen är ung och har ännu väldigt lite innehåll men det ska fyllas på med mer artiklar vad det lider.

Webbprojektet Smyckenonline.eu

smyckenonline-euSom de flesta kanske räknat ut redan så är huvudfrasen för denna webbplats just Smycken online. Tanken med den här webbplatsen är att den så småningom ska boosta vår webbutik Smycken För Alla där vi säljer just smycken online. Den domän som fanns tillgänglig för denna fras var en .eu domän. Jag är inte riktigt på det klara hur bra en .eu domän kan fungera, men jag gör ett försök har bestämt mig för.

Smycken online är som sagt huvudfrasen som jag vill få den här webbplatsen att ranka på. Hittills så har jag inte fått upp den på topp 100 på den frasen, men ett flertal närliggande sökord/fraser ligger och pendlar runt plats 40 i serpen i dagsläget. Nu har dessa fraser inte lika hög sökfrekvens som huvudsökfrasen, men de är relevanta och kan förhoppningsvis leda till något i förlängningen.

Tips och råd om att köpa smycken online

köpa smycken onlineInnehållet på webbplatsen tänker jag ska vara informativt och ge handfasta tips och råd om hur man handlar smycken online på ett bra sätt och hur man kan göra fina fynd på nätet. Tanken är också att publicera andra artiklar med anknytning till smycken i någon form. Den första artikeln ger en del tips och råd om vad man bör tänka på när man ska köpa smycken online. Dels att man bör kolla upp vissa saker för att kunna göra en bedömning om webbutiken är seriös, att man noga läser igenom butikens villkor vad det gäller betalning, frakt, ångerrätt, bytesrätt och reklamation är sådant man bör kolla upp för att slippa otrevliga överraskningar. En annan sak kan vara att titta på vilken betallösning de använder. Är det en välkänd betallösning, eller är det någon man tidigare inte sett, ja då kanske man bör avstå. Det finns en hel del saker du som kund bör granska innan du väl bestämmer dig för att köpa dina smycken online. I slutändan vill du göra ett bra köp som du kan känna dig nöjd med och att du verkligen får smycken som är värda de pengar du betalt för dem.

Dela:
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

, , ,

Inga kommentarer

Lämna ett svar