Orhangenonline.se

Projekt nummer två som jag skriver om här är webbplatsen orhangenonline.se och den är lite mer nischad som du kanske kan räkna ut av domännamnet.

Webbprojektet orhangenonline.se

örhängen onlineOrhangenonline.se är också avsedd att stärka vår e-handel Smycken För Alla men den kommer att mer specifikt att fyllas med innehåll inom nischen örhängen. Örhängen faller in inom kategorin smycken som är ett av de huvudsökord vi vill att vår e-handel ska synas på, och huvudfrasen jag vill ranka för på denna webbplats är örhängen men även på frasen örhängen online. Ordet örhängen har en hyfsad sökfrekvens per månad men det är också hög konkurrens på det ordet. Örhängen online har en betydligt lägre sökfrekvens men ändå rätt hård konkurrens. Det kommer nog att krävas en hel del arbete för att kunna ranka bra på dessa ord men det finns också en mängd variationer på sökningar vad det gäller örhängen så förhoppningen är att kunna ranka på några av dem också.

Det är tunt med innehåll på denna webbplats än så länge och innehåller bara en artikel om örhängen och deras historia så här långt. Men det kommer att fyllas på efterhand. Denna domän var ledig och likaså domänen örhängenonline.se som jag också registrerade samtidigt och som nu ligger som 301 redirect till orhangenonline.se. Jag tror att domänen i sig kan komma att fungera bra och med bra innehåll bli hyfsat stark.

Örhängens historia och kuriosa

örhängen expanderÄven här är tanken att fylla webbplatsen med intressant och informativt innehål kopplat till örhängen. Som jag skrev tidigare så handlar den första artikeln historik om örhängen, när de började användas, hur design och användning varierat under årtusendena likväl som vad de symboliserat under de olika tidsperioderna. Kommande artiklar kommer att mer i detalj beskriva örhängen i olika perspektiv och det kommer att förekomma en del kuriosa kring dessa smycken också. På senare år har vi kunnat se en rejäl utveckling av örhängen, men även piercing i övrigt, som gått från de mer traditionella örhängena till en mängd annat som till exempel töjningsringar och andra fantasifulla töjningssmycken som är avsedda att tänja ut hålen i öronen så att de blir så stora att det mer är frågan om att det är rör som sitter i öronen än örhängen. Dessa töjningssmycken används även för andra delar av kroppen men det är inget vi kommer att gå in på här.

Dela:
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

, , ,

Inga kommentarer

Lämna ett svar