Lägger du mycket tid på att underhålla dina WordPress-sajter?

Hanterar du många WordPress-sajter?

Har du hört att du kan bygga ett stort imperium med WordPress bloggar och sedan tjäna pengar på dem genom affiliate eller CPA, eller genom reklam, och att det är ett enkelt sätt att tjäna en stadig, passiv inkomst?

Jag slår vad om du har hört det. Du kanske redan idag arbetar med en sådan strategi.

Det är definitivt ett bra sätt att skapa en hållbar inkomstkälla, men är det verkligen en passiv inkomst?

Nej, inte på långa vägar, men har du ett bra verktyg som du kan lita på för att automatisera de flesta av dina förvaltningsuppgifter så är du betydligt närmare att vara ”passiv”.

Prova ManageWP nu och du får samtidigt 15% rabatt genom att använda denna länk.

Tänk bara på alla de uppgifter du har att göra för att hålla en (1) webbplats up-to-date, att ha den säkrad och att hålla den optimerad.

  • Du måste kontrollera om det finns nya WordPress uppgraderingar tillgängliga, och om det finns så ska dessa installeras.
  • Du måste också uppgradera ditt tema med ojämna mellanrum.
  • Hur många plugins kör du på webbplatsen? Japp, de måste också uppgraderas till den senaste versionen.
  • Utöver detta måste du gå igenom alla kommentarer, godkänna dem eller markera dem som skräppost, och sedan ta bort skräppost.
  • Om du inte vill att din webbplats prestanda ska bli sämre måste du även optimera dina databastabeller.
  • Har din webbplats blivit hackad eller blir korrupt av någon anledning, så är det bra att ha en säkerhetskopia. Du bör skapa en säkerhetskopia minst en gång i veckan.

Hur lång tid tar det för dig att göra allt detta? Multiplicera den tiden med antalet webbplatser som du hanterar så ser du hur mycket tid du lägger.

Låter det som ”passivt”? Du kan nog lätt föreställa dig hur minuter läggs på för varv som ditt imperium växer.

Som du ser så tillför dessa uppgifter inte något direkt värde för ditt företag. Denna tid skulle du ha kunnat använda till att skapa bättre innehåll eller en ny produkt, eller bara haft tiden till att koppla av med familj och vänner.

Skulle inte du vilja ha ett system som hjälper dig att genomföra alla dessa tråkiga uppgifter med ett par med ett par enkla musklick?

Nu är det så fint ordnat så att det finns ett sådant system. Låt mig presentera dig för ManageWP, en central hantering av dina WordPress-sajter via en kontrollpanel.

Prova ManageWP nu och du får samtidigt 15% rabatt genom att använda denna länk.

manage wp 300x250

Med ManageWP kan du göra alla ovan nämnda uppgifter med några enkla musklick. Det kommer inte ta dig mer än ett par minuter, oavsett hur många webbplatser du äger!

Det är inte nog där, du kan även automatisera de flesta av de uppgifter så att när du har ställt in dem, behöver du inte ens flytta ett finger för att få dem genomförda för dig. Du kan schemalägga backuper till Amazon S3, Dropbox, FTP och även få dem levererade till dig via e-post. Och det går att kontrollera webbplatsens tillgänglighet och ranking, och det erbjuder dig även omfattande rapporter.

Jag har sparat hundratals timmar sedan jag började ManageWP. Nu kan jag fokusera på värdeadderande uppgifter, och lägga min tid på att driva mer trafik och öka försäljningen.

Slösa inte något mer av din tid. I slutändan är det enda du aldrig kan få tillbaka.

Kolla in ManageWP och se vad det kan göra för dig här:

Prova ManageWP nu och du får samtidigt 15% rabatt genom att använda denna länk.

Stefan Johansson

Dela:
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

,

Inga kommentarer

Lämna ett svar