Cloudways plattform levererar

Bra prestanda hos Cloudways till rimlig kostnad

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag migrerat alla mina siter till Cloudways plattform. Detta har jag varit mycket nöjd med så här långt. För en kort tid sedan så implementerade Cloudways Redis Object Cache i plattformen och du kan aktivera Redis på de servrar du vill. Nu har de även publicerat en bra tutorial om hur du konfigurerar WordPress med W3 Total Cache och Redis Object Cache. (Jag har nu översatt Cloudways tutorial till svenska.) Det är relativt enkelt att konfigurera din WordPress-site och gör du det rätt så får siten en rejäl boost på prestandan. De servrar som de siter jag aktiverat Redis på är utrustade enligt följande: 2 servrar med 1 CPU, 1 Gb RAM 30Gb HDD och de kostar $15 per månad samt en server med 1 CPU, 512 Mb RAM och 20 Gb HDD som kostar $5 per månad. Jag kan inte annat tycka än att det är mycket bra prestanda till en rimlig kostnad.

Jag har nu konfigurerat fyra stycken WordPress-siter med Woocommerce för att använda Redis Object Cache och jag kan inte annat säga att jag är imponerad över resultatet! Här nedanför ser du resultaten för de olika siterna med bild och länk till resultatet.

Modeklanningar.se

modeklanningar pingdom test

http://tools.pingdom.com/fpt/ckntau/http://modeklanningar.se

Klanningaronline.nu

klanningaronline pingdom test

http://tools.pingdom.com/fpt/Oh3Bk/http://klanningaronline.nu

Streetwearonline.se

streetwearonline pingdom test

http://tools.pingdom.com/fpt/J32d7/http://streetwearonline.se

Groomingonline.se

groomingonline pingdom test

http://tools.pingdom.com/fpt/fEXyY/http://groomingonline.se

Nästa steg för mig är nu att testa detta med vår webbutik Smycken För Alla. Där blir det intressant att se hur kassa och varukrog fungerar tillsammans med Redis. Hur det går kommer det ett eget inlägg om längre fram.

Dela:
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Samarbete i nischen snapback kepsar | SEO & E-handel - 8 december, 2019

    […] Vi kom över domänen snapbackkepsar.se som har några år på nacken och en del inlänkar och kraft kvar. På den här domänen har vi nischat oss på snapback kepsar. Det var det väl ingen som kunde gissa det? 😉 Vi har valt även för detta projekt att bygga sajten med WordPress och Woocommerce och gett den ett butiksutseende. Som kuriosa kan jag nämna att vi använder Vantage Premium som tema tillsammans med Page Builder. Det ser lovande ut så här långt men vi får se hur bra det är i längden. Just för dagen är det lite begränsad funktionalitet på snapbackkepsar.se men sajten har bara varit uppe några dagar, så det finns en hel del kvar att göra. Vi planerar bland annat bygga ut filtreringsmöjligheterna så att det ska bli lättare för besökaren att hitta kepsen man söker. Sedan ska det naturligtvis fyllas på med relevant innehåll om kepsar samt att det behövs byggas ytterligare länkar till sajten. Lite ytterligare kuriosa är att samtliga sajter vi samarbetar med ligger på Cloudways plattform vilken är en riktigt bra plattform på många olika sätt. Jag har skrivit lite om Cloudways i en av mina andra bloggar så kan du få dig en bild av vad de har att erbjuda. Du kan läsa de artiklarna här och här. […]

Lämna ett svar