Cloudways plattform levererar

Bra prestanda hos Cloudways till rimlig kostnad

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag migrerat alla mina siter till Cloudways plattform. Detta har jag varit mycket nöjd med så här långt. För en kort tid sedan så implementerade Cloudways Redis Object Cache i plattformen och du kan aktivera Redis på de servrar du vill. Nu har de även publicerat en bra tutorial om hur du konfigurerar WordPress med W3 Total Cache och Redis Object Cache. (Jag har nu översatt Cloudways tutorial till svenska.) Det är relativt enkelt att konfigurera din WordPress-site och gör du det rätt så får siten en rejäl boost på prestandan. De servrar som de siter jag aktiverat Redis på är utrustade enligt följande: 2 servrar med 1 CPU, 1 Gb RAM 30Gb HDD och de kostar $15 per månad samt en server med 1 CPU, 512 Mb RAM och 20 Gb HDD som kostar $5 per månad. Jag kan inte annat tycka än att det är mycket bra prestanda till en rimlig kostnad.

Jag har nu konfigurerat fyra stycken WordPress-siter med Woocommerce för att använda Redis Object Cache och jag kan inte annat säga att jag är imponerad över resultatet! Här nedanför ser du resultaten för de olika siterna med bild och länk till resultatet.

Modeklanningar.se

modeklanningar pingdom test

http://tools.pingdom.com/fpt/ckntau/http://modeklanningar.se

Klanningaronline.nu

klanningaronline pingdom test

http://tools.pingdom.com/fpt/Oh3Bk/http://klanningaronline.nu

Streetwearonline.se

streetwearonline pingdom test

http://tools.pingdom.com/fpt/J32d7/http://streetwearonline.se

Groomingonline.se

groomingonline pingdom test

http://tools.pingdom.com/fpt/fEXyY/http://groomingonline.se

Nästa steg för mig är nu att testa detta med vår webbutik Smycken För Alla. Där blir det intressant att se hur kassa och varukrog fungerar tillsammans med Redis. Hur det går kommer det ett eget inlägg om längre fram.

Dela:
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

, , ,

Inga kommentarer

Lämna ett svar